Välkommen till

Restaurangen på Skovshoved Hotel

Se meny

Beställa bord

keyboard_arrow_down

Upplevelsen


A Hereford Beefstouw är inte bara mat och vin av högsta kvalité. Konst och design tycker vi är en viktig del av upplevelsen, och därför också en del av vårt koncept. Vi sammarbetar med kända konstnärer för att hitta  vackra och intressanta verk att visa upp på våra restauranger på A Hereford Beefstouw.

Menyen


A Hereford Beefstouw handlar om förstklassigt nötkött. I mer än 45 år har vi utvecklat vårt koncept- hela tiden med fokus på köttet. En saftig och mör köttbit, perfekt tillagad på grillen i vårt öppna kök är kvintessensen av A Hereford Beefstouw.

Se menykortet

Köttet


A Hereford Beefstouw handlar om förstklassigt nötkött.

I mer än 45 år har vi utvecklat vårt koncept- hela tiden med fokus på köttet. En saftig och mör köttbit, perfekt tillagad på grillen i vårt öppna kök är kvintessensen av A Hereford Beefstouw.

Läs mer om köttet

Vinet


Vi importerar vin från flera länder runt om i världen. Bland annat från Frankrike, Italien, Spanien, Tyskland, USA och Australien. Vin från Bourgogne och Piemonte är väl representerade på våra vinlistor.

Vin är en av hörnstenarna i vårt koncept. Därför är vinets kvalité och potential avgörande för om vi anser vinet bra nog att sättas upp på vår vinlista, en hård gallringsprocess.

Läs mer om vinet

Upplev stämningen


Vi vill alltid ge våra gäster en fantastisk upplevelse då de besöker A Hereford Beefstouw i Koöpenhamn K. Därför är designade möbler, bestick och stolar en del av helhetsupplevelsen i våra restauranger.

Beställa bord i Skovshoved

Om Restaurangen


Faktum är att denna restaurang har behållit mycket av sin särskiljningsförmåga från innan den blev en Hereford Beefstouw, så du kommer att uppleva en bit av en elegant finish jämfört med de klassiska restaurangerna A Hereford Beefstouw som har ett mer lantligt och rustikt uttryck . Här får du Nordsjällands idyll och stil för alla pengar. Köpenhamn är världsberömd för gastronomiska upplevelser, och på A Hereford Beefstouw är vi glada att delta i ära. Vi är representerade av tre restauranger i Tivoli, på gatan Aabenraa i Köpenhamn K och nu också norr om Köpenhamn på Skovshoved Hotel. Gemensam nämnare för alla tre ställen och de andra restaurangerna i vår kedja är toppkvalitetsbiffkryddad med en varm och inbjudande atmosfär för att ge dig den bästa övergripande upplevelsen.

@herefordbeefstouw

Följ oss på Instagram


Tag os i dit opslag, når du besøger vores restauranter - #herefordbeefstouw

keyboard_arrow_up