Välkommen till

Restaurangen i Tivoli

Se meny

Beställa bord

keyboard_arrow_down

Upplevelsen


A Hereford Beefstouw är inte bara mat och vin av högsta kvalité. Konst och design tycker vi är en viktig del av upplevelsen, och därför också en del av vårt koncept. Vi sammarbetar med kända konstnärer för att hitta  vackra och intressanta verk att visa upp på våra restauranger på A Hereford Beefstouw.

Menyen

A Hereford Beefstouw handlar om förstklassigt nötkött. I mer än 45 år har vi utvecklat vårt koncept- hela tiden med fokus på köttet. En saftig och mör köttbit, perfekt tillagad på grillen i vårt öppna kök är kvintessensen av A Hereford Beefstouw.

Se menykortet

Köttet


A Hereford Beefstouw handlar om förstklassigt nötkött.

I mer än 45 år har vi utvecklat vårt koncept- hela tiden med fokus på köttet. En saftig och mör köttbit, perfekt tillagad på grillen i vårt öppna kök är kvintessensen av A Hereford Beefstouw.

Läs mer om köttet

Vinet


Vi importerar vin från flera länder runt om i världen. Bland annat från Frankrike, Italien, Spanien, Tyskland, USA och Australien. Vin från Bourgogne och Piemonte är väl representerade på våra vinlistor.

Vin är en av hörnstenarna i vårt koncept. Därför är vinets kvalité och potential avgörande för om vi anser vinet bra nog att sättas upp på vår vinlista, en hård gallringsprocess.

Läs mer om vinet

Upplev stämningen


Vi vill alltid ge våra gäster en fantastisk upplevelse då de besöker A Hereford Beefstouw i Koöpenhamn K. Därför är designade möbler, bestick och stolar en del av helhetsupplevelsen i våra restauranger.

Beställa bord i Tivoli

Om Restaurangen

A Hereford Beefstouw intill Tivoli i Köpenhamn, är obetingat kedjans största restaurang. Sedan öppningen 1975 har stället blivit utvidgat, och i dag finns det plats till inte mindre än 450 gäster inomhus samt till ca. 100 gäster utomhus. 

Restaurangen har ca. 200.000 ätande gäster om året. Och denna brådska ger också en helt speciell stämning och anda i restaurangen. Storleken till trots är huset överskådligt och trivsamt. Detta beror bland annat på, att restaurangen är delad i fem mindre avdelningar, som alla har sin egen särprägel.

I den öppna, ljusa glaspaviljongen mot Vesterbrogade kan gästerna betrakta vimlet på gatan, medan man i den andra ändan kan välja att äta på Tivoliterrassen, var man är en del av Tivolis äventyrliga stämning – för övrigt med Pantomimteatern som närmaste granne. Inne i restaurangen finns det ännu fler möjligheter – alla mysigt inredda med den karakteristiska detaljrikedomen som kännetecknar en A Hereford Beefstouw.

@herefordbeefstouw

Följ oss på Instagram


Tag os i dit opslag, når du besøger vores restauranter - #herefordbeefstouw

keyboard_arrow_up