Välkommen till

Restauranten i København K

Restauranten holder lukket i perioden 4. februar - 30. april 2019 pga. en større ombygning.
Vi forventer at åbne igen ca. 1. maj 2019.

Se meny

Beställa bord

keyboard_arrow_down

Upplevelsen


A Hereford Beefstouw är inte bara mat och vin av högsta kvalité. Konst och design tycker vi är en viktig del av upplevelsen, och därför också en del av vårt koncept. Vi sammarbetar med kända konstnärer för att hitta  vackra och intressanta verk att visa upp på våra restauranger på A Hereford Beefstouw.

Menyen


A Hereford Beefstouw handlar om förstklassigt nötkött. I mer än 45 år har vi utvecklat vårt koncept- hela tiden med fokus på köttet. En saftig och mör köttbit, perfekt tillagad på grillen i vårt öppna kök är kvintessensen av A Hereford Beefstouw.

Se menykortet

Köttet


A Hereford Beefstouw handlar om förstklassigt nötkött.

I mer än 45 år har vi utvecklat vårt koncept- hela tiden med fokus på köttet. En saftig och mör köttbit, perfekt tillagad på grillen i vårt öppna kök är kvintessensen av A Hereford Beefstouw.

Läs mer om köttet

Vinet


Vi importerar vin från flera länder runt om i världen. Bland annat från Frankrike, Italien, Spanien, Tyskland, USA och Australien. Vin från Bourgogne och Piemonte är väl representerade på våra vinlistor.

Vin är en av hörnstenarna i vårt koncept. Därför är vinets kvalité och potential avgörande för om vi anser vinet bra nog att sättas upp på vår vinlista, en hård gallringsprocess.

Läs mer om vinet

Upplev stämningen

Vi vill alltid ge våra gäster en fantastisk upplevelse då de besöker A Hereford Beefstouw i Koöpenhamn K. Därför är designade möbler, bestick och stolar en del av helhetsupplevelsen i våra restauranger.

 

Beställa bord i Köpenhamn K

Om Restaurangen


A Hereford Beefstouw på Åbenrå i Köpenhamn framstår som en av de mest iögonfallande restaurangerna i kedjan. Detta beror speciellt på att konstnären Sven Dalsgaard har haft helt fria händer till att färgsätta restaurangens väggar.

Detta var det första stället en konstnär fick lov att sätta ett så markant fingeravtryck på en av restaurangerna – och trots hotbrev från några av stamkunderna blev målararbetet genomfört.

Resultatet blev, att restaurangen framstår i dag som en av kedjans mest trivsamma och hemtrevliga. En unik, självlysande vinhyllor av plexiglas strålar i rummet.

@herefordbeefstouw

Följ oss på Instagram


Tag os i dit opslag, når du besøger vores restauranter - #herefordbeefstouw

keyboard_arrow_up