FÖRRÄTTERadd
Gravad lax (1) 135
Gravad lax är en riktig tradition på A Hereford Beefstouw. Laxen är gravad enligt ett familjerecept från 1971. Serveras med dansk hovmästarsås och bröd smaksatt med kummin. Testa du med!
Scampi fritti (2) 135
Men vill du spela det säkert, välj vår friterade Scampi Fritti.
Denna klassiker serverar vi med en lite kryddigare Madagaskar-peppar dressing.
Kobe Shabu Shabu (3) 300
Japanskt buljongfondue med sjögrässallad, wasabidressing, soja
och stekt svamp. Allt tillsammans med, delikata tunna
skivar av Kobe biff som sedan doppas i en mustig buljong vid bordet. För 2 personer.
Löjrom (4) 189
Här behövs ingen närmare förklaring. Vi serverar vår löjrom med blinier, hackad rödlök, citron och créme fraîche
Råbiff (5) 135
Men om du bara är lite nyfiken så testa råbiffen. Handskuren biff serverad med hackad rödlök, krutonger, äggula, rödbetor,
pepparrot och dijonsenap.
HUVUDRÄTTERadd
Mat Att Dela
HELSTEKT OXFILÉ FÖR 2
Ca. 400 g (10D) 839
Om ni är två som ska äta tillsammans ekommenderar vi att ni testar vår helstekta oxfilé. Vi styckar den från huvudet på oxfilén. Efter tillagningen så trancherar vi den vid bordet åt er.
PORTERHOUSE FÖR 2
Ca. 1 kg (25B) 989
Om ni är riktigt hungriga och inte kan bestämma er mellan ryggbiff och oxfilé. Ta vår finska Porterhouse som är det bästa av två världar på en tallrik. Oxfilé på ena sidan och ryggbiff på andra! Trancheras vid bordet efter tillagningen.
Från trädgården
VEGETARISK HACKEBÖFF (14B) 160
På svamp med hackade rödbetor, pepparrot och skottsallad.
Från Havet
PIGGVAR (15A) 289
Piggvar en plattfisk som t.om de flesta köttälskare tycker om. Köttet är vitt, fast och med en delikat smak. Vi serverar den med en sås gjord på äpplesmör, vitt vin samt grillad citron.
Från Grillen
Gräsuppfött nötkött från Uruguay
OXFILÉ
Ca. 140 g (10A) 309
Ca. 200 g (10B) 435
Oxfilén är en väldigt mör och delikat styckdetalj. Perfekt grillad bara smälter den i munnen!
HEREFORD ROSSINI
Ca. 200 g (10C) 490
Toppa din oxfilé med stekt foie gras med tryffelolja.
HEREFORD WELLINGTON
Ca. 140 g (10H) 349
Hereford Wellington, smördegsinbakad oxfilé med suffléfärs smaksatt tryffelolja, foie gras och persilja.
HEREFORD SURF & TURF
Ca. 140 g (10S) 471
Toppa din oxfilé med en ½ langusterstjärt.
LAMM T-BONE
Ca. 300 g (30B) 309
Om du gillar lamm rekommenderar vi vår lamm T-bone. Det här danska lammet grillas på benet för att förstärka smaken.
GRILLAT KYCKLINGBRÖST
Ca. 200 g (11B) 189
Är du sugen på ett lite ljusare kött? Då ska du välja kycklingen. Kycklingfilén har kvar både skinn och vinge för att behålla saftigheten. Serveras med ansjovissmör och riven parmesanost.
Australiensiskt gräsuppfött. Då dessa djur är uppfödda på en kost primärt bestående av gräs är köttet lite mörkare och magrare.
ENTRECÔTE
Ca. 250 g (18A) 329
Ca. 350 g (18B) 399
På grund av den kraftiga marmoreringen och gräsupppfödningen är den här entrecôten från Australien lite mörkare i färgen med en lite magrare, naturligare saftig smak.
RYGGBIFF
Ca. 180 g (12A) 245
Ca. 250 g (12B) 319
Ryggbiffen är ett perfekt alternativ om du är sugen på en biff som är mör, och kraftfull i smaken. Då ska du välja vår australiensiska ryggbiff.
Finskt kvalitetskött
Vår T-bone är från Finland där djuren främst får äta gräs. Det ger en mer naturlig smak på köttet.
T-BONE
Ca. 500 g (13A) 489
Kan du inte bestämma dig mellan oxfilé och ryggbiff och är riktig hungrig. Ta då T-Bone och du kommer inte bli besviken.
Hackeböff
Ca. 200 g (14A) 159
En riktig dansk klassiker. Grillad färsbiff på 100 % nötfärs. Serveras med hackade rödbetor och friterade lökringar.
BEEFSTOUW BURGER
Ca. 200 g (19A) 179
Gjord på 100 % nötfärs. Serveras i ett briochebröd med sallad, tomat, rödlök, saltgurka, senapsdressing och tryffel-Gryuère ost.
EXTRA TILBEHÖRadd
Pommes frites 40
Pommes frites på sötpotatis 45
Slungad i parmesanost.
Säsongens potatis 40
Potatisgratäng.
Bakad Potatis med smör 40
SALLADSBAR
Komplettera din måltid med vår fantastiska salladsbar.
Tillsammans med varmrätt 79
Huvudrätt, med ett valfritt potatistillbehör 199
Varma grönsaker 50
För lite extra god smak, testa vår smörstekta svamp med vitlök.
Friterade lökringar 40
Krispiga friterade lökringar.
Foie Gras 55
Toppa din köttbit en bit foie gras stekt i tryffelolja för en Hereford Rossini.
Langusterstjärt
Uppgradera din varmrätt med languster för en Surf & Turf.
1/2 Langusterstjärt (20A) 162
1/1 Langusterstjärt (20B) 324
Sås 40
Komplettera din måltid med en god sås.
Hereford Bearnaise
Pepparsås
Tryffelsås
DESSERTER & KAFFEadd
A Hereford Special (29) 109
En riktig klassiker, vaniljglass med romrussin, punsch och syltad ingefära toppad med grädde och kaffepulver.
Chokladkaka (33) 89
En läcker mörk chokladkaka, serveras med utvald sorbet, hallonsås och kaksmulor
Crème Brûlée (35) 89
En krämig len brûlée med knäckigt sockertäcke är alltid en god dessert att avsluta en måltid med.
Veckans Dessert (36) 89
Varje vecka hittar vi på en dessert som vi hoppas faller dig i smaken. Fråga personalen, så berättar vi mer.
KAFFE
Presskanna 35
Te 35
Americano 35
Espresso 35 / 45
Macchiato 45
Cappuccino, Kaffe Latte 51
Irish Coffee, 4 cl Whiskey 98
Vår egen Irish Coffee. Serveras med lättvispad grädde, irish whiskey, kaffepulver samt kanderat socker.
BARNMENUadd
Alla priser är i svenska kronor. Alla priser är inklusive moms och serveringsavgift. Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar samt tryckfel!