Välkommen till

Restaurangen i Göteborg

Se meny

Beställa bord

keyboard_arrow_down

Upplevelsen

A Hereford Beefstouw är inte bara mat och vin av högsta kvalité. Konst och design tycker vi är en viktig del av upplevelsen, och därför också en del av vårt koncept. Vi sammarbetar med kända konstnärer för att hitta  vackra och intressanta verk att visa upp på våra restauranger på A Hereford Beefstouw.

Menyen


A Hereford Beefstouw handlar om förstklassigt nötkött. I mer än 45 år har vi utvecklat vårt koncept- hela tiden med fokus på köttet. En saftig och mör köttbit, perfekt tillagad på grillen i vårt öppna kök är kvintessensen av A Hereford Beefstouw.

Se menykortet

Köttet


A Hereford Beefstouw handlar om förstklassigt nötkött.

I mer än 45 år har vi utvecklat vårt koncept- hela tiden med fokus på köttet. 

En saftig och mör köttbit, perfekt tillagad på grillen i vårt öppna kök är kvintessensen av A Hereford Beefstouw.

Läs mer om köttet

Vinet


Vi importerar vin från flera länder runt om i världen. Bland annat från Frankrike, Italien, Spanien, Tyskland, USA och Australien. Vin från Bourgogne och Piemonte är väl representerade på våra vinlistor.

Vin är en av hörnstenarna i vårt koncept. Därför är vinets kvalité och potential avgörande för om vi anser vinet bra nog att sättas upp på vår vinlista, en hård gallringsprocess.

Läs mer om vinet

Upplev stämningen


Vi vill alltid ge våra gäster en fantastisk upplevelse då de besöker A Hereford Beefstouw. Därför är designade möbler, bestick och stolar en del av helhetsupplevelsen i våra restauranger.

Beställa bord i Göteborg

Om Restaurangen


Finns det något bättre än en saftig mör köttbit, som grillad till perfektion utlöser en explosion av smak i varje tugga. Hos A Hereford Beefstouw Göteborg kan vi inte komma på något , som vi tycker är bättre, därför tycker vi att det är vår viktigaste uppgift att servera dessa oförglömliga gastronomiska upplevelser för våra gäster.

Hos oss i Göteborg tycker vi att en god måltid beror på ett flertal olika faktorer. Råvarorna, tillagningen, atmosfären och servicen är en del av dessa faktorer som tillsammans ger våra gäster en helhetsupplevelse. Därför är det så viktigt för oss att hålla en väldigt hög standard på allt detta. Denna helhetsupplevelse vill du uppleva när du kommer in restaurangen och när du smakar på din perfekt grillade köttbit. Så vad väntar du på? Kom förbi oss på Linnégatan 5 och låt oss ta hand om dig och dina smaklökar.

@herefordbeefstouw

Följ oss på Instagram


Tag os i dit opslag, når du besøger vores restauranter - #herefordbeefstouw

keyboard_arrow_up